Táplálékok

Az ember többféle táplálékot fogyaszt és azok, akik ezt adják, előfordul, hogy célzottan teszik.

Gyomor
Aki enni ad, az lehet, hogy jótékonykodásból teszi. Ezt csak Te tudhatod, aki elfogadod. Ha jótékonykodás, akkor nem kér ellenszolgáltatást. Ad és továbbáll. De ha másképp van, akkor állatnak néz. Az állatot etetik azért, hogy munkát végezzen

Zseb
Ugyanaz, mint a gyomor. Vagy adnak bele szótlanul, majd tovább mennek, vagy kiszámolják mennyi kell a fenntartásodhoz, költségeidhez és pontosan annyit adnak. Ez utóbbi esetben eszköz vagy mások céljainak megvalósítására. Ha ez ellen ágálsz és van saját véleményed, pofázol, akkor eszköz se lehetsz.

Agy
Innen a pálya kezd veszélyes lenni, egyben az irány is több. Van, aki olyan tudást ad, ami hasznodra válik az életben és ezért nem kér semmit. Van, aki maga számára képez ki. Ő csak azt tanítja és annyit, ami éppen arra a célra jó, amire neki kellesz. Ez egy irányított képzés és a tudás is az. ezt a tudást nem tudod másra használni az életben, csak arra és ott, ahol használtak. Van olyan tudás is, melyet azért adnak, hogy másokat hatalomban tarts. Ez egy elvakult tudás. Azért elvakult, mert nem enged kitekinteni más irányba, az agyat letiltja arról, hogy ezzel nem megegyező információt befogadjon. Ha eljutottál ebbe a fázisba, akkor közel kerültél a zombi állapothoz.
A fentieken túl létezik egy kiüresítő tevékenység is, ami azt célozza, hogy ne tudáshoz juss, hanem ellenkezőleg, tudást veszíts el és maradj hülye. Ez a tömeges zombiképzés eszköze. Erre építi fel a médiát, kommunikációt, hírközlést stb. Leépül a humor, ami szondája egy társadalom, ill. egyén felfogási szintjének és leépül az ember-ember közti kommunikáció.

Szív
Ez a legbonyolultabb terep, mert a szív a legérzékenyebb szerv. Ha a szív tele van pozitív érzelemmel, befolyásolja az agy, zseb és még a gyomor működését is. Ha a szív élesen lát, sőt átlát azon a csapdatengeren, amit a többi érzékszerv nem vesz észre, akkor a szív biztonságot nyújt. De a szívet is táplálni kell. A szív tápláléka a szeretet, szerelem, harmónia, megelégedés. Ha ez adott, az egyén biztonságban van akkor is, ha a többi táplálék, amit az agy, zseb és gyomor kíván, szegényes.
De ha a szív hamis érzelmeket kap, csalódást él meg, akkor a többi tápláléknak kevés haszna van.
A szívre irányul a legtöbb támadás. Egyéni szinten barátság, szerelem, családi kötelék mind lehet önzetlen, töltő, vagy kihasználáson alapuló, leszívó, energiavesztő viszony. Nagyobb társadalmi vonatkozásban ide töltődnek be a nemzeti, vallási, politikai és más hovatartozási érzelmek, melyek lehetnek igazak és hamisak. Ezen a ponton a szív működése önmagában, a gyomor, zseb és agy nélkül, megtévesztő lehet. A szív a manipulációk elsőszámú célpontja, innen veszik célkeresztbe az agyat, zsebet és gyomrot is.